Suomi - English
Facebook logo
Hyödyt Jäsenille
PrintEmailBookmark/FavoritesShare
Mail Print Add Social

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuiset, ympäristöä säästävät sekä räätälöidyt palvelut kilpailukykyisimpään hintaan.

LAATU JA ASIANTUNTIJUUSTarjoamme asiakkaillemme korkeinta laatua ja kustannustehokkaimmat vastuullisuus-ratkaisut. Ainutlaatuinen verkostomme ja resurssimme edistävät innovaatiota, tehokkuutta, laatua ja asiakaskeskeisyyttä. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat ratkaisut mahdollisimman alhaisilla kustannuksilla.
RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä compliance-ratkaisuja tyydyttämään täysin asiakkaidemme tarpeet. Kaikki ratkaisumme perustuvat tehokkuuteen, läpinäkyvyyteen ja virtaviivaistettuihin prosesseihin.
PAN-EUROOPPALAISET PALVELUT Tarjoamme kattavan portfolion compliance-ratkaisuja täyttämään tuottajan vastuun velvollisuudet kaikkialla Euroopassa sähkö- ja elektroniikkaromun sekä paristojen suhteen. Ainoana organisaationa, joka tarjoaa yleiseurooppalaisen compliance-ohjelman, tarjoamme laajimman valikoiman saatavissa olevia palveluita. Eurooppalaiset ratkaisumme tarjoavat yksinkertaisuutta (yksilöllinen avainasiakasjohtaja ja standardisoidut palvelut kaikkialla Euroopassa) ja skaalautuvuus
KESTÄVÄ KEHITYSParannamme ja innovoimme jatkuvasti palveluitamme. Yhdessä tuottajan vastuun säännösten kanssa, edistämme uudelleenkäyttöä ja kannustamme jätteen minimointia. Valitsemme aina sopivimman ja edistyksellisimmän saatavissa olevan uudelleenkäyttö- ja kierrätystekniikan, ja pyrimme aina vähentämään toimintamme ympäristövaikutusta.
ERP:n
ARVOLUPAUS